Pirmajame „Dinner in the Sky“ pakilime šiemet dalyvavo tik moterys

Šiandien prasidėjo šeštoji gurmaniška „Dinner in the Sky“ viešnagė Vilniuje, o pirmojo kilimo metu išskirtiniais pietumis mėgavosi linksmai nusiteikusi žinomų Lietuvos moterų, draugių, kompanija.

Išskirtinis draugių susitikimas 50 m aukštyje

Pirmosios išbandyti šių metų „Dinner in the Sky“ meniu susirinko žinomos Lietuvos moterys, kurios kartkartėmis susitinka kartu pavakarieniauti ar papietauti bei pasimėgauti išskirtinai damiška kompanija. Šįkart ne viena prisipažino, kad atsiplėšusi nuo žemės iš naujo prisiminė aukščio baimę, tačiau kartu patyrė ir malonų adrenaliną. Taigi šis susitikimas joms tikrai išliks atmintyje ilgam.

Išskirtiniais patiekalais 50 m aukštyje mėgavosi dainininkė ir dainų autorė Erica Jennings, verslininkė Agnė Grigaliūnienė, renginių organizatorė ir verslininkė Liucina Rimgailė, buvusi TV laidų vedėja Ugnė Skonsmanaitė, prodiuserė Eglė Kernagytė-Dambrauskė, dainininkė ir reklamos specialistė Dovilė Filmanavičiūtė, mados tendencijų žinovė Marija Palaikytė ir kt.

„Dangus žmones visuomet intrigavo, o šiais laikais norime dar daugiau išskirtinių patirčių, taigi šis projektas tarsi išpildo kelis mūsų troškimus vienu kartu“, – svarstė E. Jennings, kuri „Dinner in the Sky“ skoniais ir vaizdais mėgavosi jau trečią kartą savo gyvenime.

Šįkart svečius stebina estų virtuvės meistrai

Rotušės aikštėje iki rugpjūčio 27 dienos įsikūręs „Dinner in the Sky“ šiemet siūlo išbandyti estų virtuvę: „Kadangi Estija šią vasarą pusmečiui perėmė pirmininkavimą Europos Sąjungos Tarybai, nusprendėme atvežti ir dalelę savo virtuvės gėrio į tas šalis, kuriose veikiame. Taigi pristatome vieno ypatingo estų restorano kurtą meniu“, – teigia vienas iš projekto organizatorių Indrekas Joe.

Šiemet už išskirtinio meniu danguje sudarymą Baltijos šalyse ir Suomijoje yra atsakingas restoranas „Prangli Saare“, įsikūręs labiausiai į šiaurę nutolusioje Estijos saloje tuo pačiu pavadinimu. Jo virtuvė siūlo itin aukšto lygio meniu, kuriame dera gurmaniški sprendimai, autentiški šalies skoniai, tradicijos ir šviežias jūros oras.

45 minutes trukusio pasikėlimo metu viešnioms buvo patiekti trys patiekalai: sidabrinės menkės salotos su salierų traškučiais, rūkyta išorinė kiaulienos filė su migdolinėmis bulvėmis, grilyje keptų griežčių humusu, marinuotais kelmučiais ir tamsiu viskio padažu bei „Kama flan“, miško gėrybės. Skonį papildė someljė priderintas vienų garsiausių pasaulyje šampano namų „G. H. Mumm“.

Neįprasčiausių valgymo vietų dešimtuke

Šis gurmaniškas projektas danguje yra pamėgtas tarp daugybės žmonių visame pasaulyje dėl aukščiausios kokybės standartų ir aptarnavimo, įspūdingų miesto vaizdų, išskirtinės atmosferos bei skaniausių patiekalų, kuriuos ruošia geriausi pasaulio virėjai.

„Dinner in the Sky“ žymusis ekonomikos žurnalas „Forbes“ yra įtraukęs į neįprasčiausių valgymo vietų dešimtuką. Šį neįprastą dangaus restoraną išbandė net Monako princas Albertas bei Švedijos princas Karlas Filipas, o projekto koncepcija nuolat keliauja aplink pasaulį: nuo Australijos, Indijos, Pietų Afrikos Respublikos iki Brazilijos, Kanados, Kinijos ir t. t.

Rugpjūčio 23-iąją startavusi „Dinner In The Sky“ atrakcija Vilniaus Rotušės aikštėje veiks penkias dienas ir svečių lauks iki sekmadienio, birželio 27 dienos.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

0 skaitytojai (-ų) įvertino

Iki šiol nėra įvertinimų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Rekomenduojami VIDEO

Susiję straipsniai

Reklama

Ar per sakurų žydėjimą turi būti draudžiamas eismas Upės gatve?

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist