Pradžia Privatumo politika

Privatumo politika

Bendrosios nuostatos

1. Internetinio portalo www.madeinvilnius.lt (toliau – Portalo) naudojimo taisyklės ir privatumo politika (toliau – Taisyklės) nustato naudojimosi Portalu sąlygas ir tvarką bei pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus, kuriais remdamasis Portalo valdytojas – UAB „Naujosios medijos grupė“, juridinio asmens kodas 304392480, buveinės adresas Švitrigailos g. 16B-82, Vilnius (toliau – Bendrovė), tvarko Portalo lankytojų (toliau – Vartotojas) asmens duomenis.

2. Visi Portalo lankytojai – tiek prisiregistravę asmenys, tiek neprisiregistravę asmenys, kurie naudojasi Portalu – prisijungdami prie Portalo ir (ar) ja naudodamiesi patvirtina, kad yra tinkamai susipažinę su Taisyklėmis bei sutinka, kad informacijos (įskaitant asmens duomenis) pateikimas ir (ar) kitoks jos tvarkymas Portale būtų laikomas tinkamu sutikimo davimu Bendrovei tvarkyti tokią informaciją tiek, kiek yra reikalinga Portalui valdyti ir funkcionavimui užtikrinti.

3. Portalo valdytojas pasilieka teisę pakeisti, taisyti ar papildyti Taisykles be jokio papildomo pranešimo Naudotojui. Naudotojui lankantis Portale, taikomos Taisyklės, galiojančios apsilankymo momentu, todėl Naudotojui rekomenduojama su Taisyklėmis susipažinti kiekvieno apsilankymo metu.

Asmens duomenų rinkimas ir tvarkymas

4. Priklausomai nuo Portalo lankytojo užsakomų konkrečių Paslaugų pobūdžio yra renkami ir saugomi šie Asmens duomenys:

4.1. Naujienlaiškio registracija – el. pašto adresas ir vardas

4.2. Komentaro rašymas – el. pašto adresas, IP adresas ir vardas

5. Portalo lankytojo pateikti asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatytų reikalavimų, kitų Lietuvos Respublikoje galiojančių teisės aktų, reglamentuojančių šių duomenų tvarkymą bei apsaugą. Tvarkydamas ir saugodamas Vartotojo asmens duomenis Portalo valdytojas įgyvendins organizacines ir technines priemones, kurios užtikrins asmens duomenims apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

6. Portalo lankytojo asmens duomenys bus naudojami Portalo naujienų, pasiūlymų, renginius, komentaro atsakymus ir kitos su Portalo teikiamomis paslaugomis susijusios informacijos siuntimui elektroniniu paštu. Ši informacija siunčiama, kai Portalo lankytojas išreiškia atskirą sutikimą pažymėdamas varnele atitinkamą laukelį. Portalo lankytojas gali bet kuriuo metu atsisakyti tokių naujienų ir informacijos, pranešdami Portalo valdytojui elektroniniu paštu arba paspausdami interaktyvią nuorodą gauto pranešimo apačioje dėl pageidavimo ateityje negauti tiesioginės rinkodaros pranešimų.

Slapukai

7. Portalo valdytojas, siekdama padaryti Portalo lankytojo naudojimąsi Portala greitesnį ir patogesnį, naudoja slapukus (angl. cookies). Slapukai – tai nedidelis failas, siunčiamas ir įdiegiamas į Portalo lankytojo kompiuterį. Įdiegtą informaciją Portalo valdytojas naudoja Lankytojui atpažinti bei Portalo lankomumo statistikai stebėti.

8. Portalo lankytojas turi galimybę savo naršyklėje peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) Portalo valdytojas įdiegia, ir dalį ar visus įdiegtus slapukus ištrinti. Naudodamasis Portalu Lankytojas sutinka, kad jo kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašomi Portalo valdytojo numatyti slapukai. Šį sutikimą Vartotojas gali bet kada atšaukti, pakeisdamas savo interneto naršyklės nustatymus, tačiau tokiu atveju tam tikros Svetainės funkcijos gali neveikti.

Privatumo politika ir intelektinės nuosavybės apsauga

9. Visos teisės į Portalą ir joje esančius kūrinius yra saugomos Lietuvos Respublikos įstatymais ir kitais teisės aktais. Joks Portale esantis turinys ir kitokia tekstinė, grafinė ar kitokio pobūdžio informacija negali būti atgaminamas, padaromas viešai prieinamu arba platinamas be išankstinio raštiško Portalo administratoriaus sutikimo. Jei sutikimas gautas, visuomet būtina nurodyti www.madeinvilnius.lt su aktyvia nuoroda kaip informacijos šaltinį.

Baigiamosios nuostatos

10. Taisyklėms yra taikoma Lietuvos Respublikos teisė. Visi tarp Portalo ir Lankytojo kilę nesutarimai yra sprendžiami derybų keliu. Šalims neišsprendus ginčo derybų būdu toks ginčas galutinai sprendžiamas Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka teismuose.

11. Visais klausimais dėl Portalo veikimo ir Portalo valdytojo vykdomų asmens duomenų tvarkymo veiksmų prašome kreiptis raštu el. paštu info@madeinvilnius.lt žodžiu telefonu +370 676 10239, raštu adresu Švitrigailos g. 16B-70, Vilnius 03223, UAB Naujosios medijos grupė.