Rytoj, prie Baltojo tilto vyks koncertas „Kad išsipildytų sergančių vaikų svajonės“ ir į dangų bus paleista net 1000 balionų. Tai tradicinis paramos fondo „Mamų unija“ renginys, organizuojamas kasmet rugsėjo mėnesį. Tokiu būdu paramos organizacija prisijungia prie visame pasaulyje skelbiamos iniciatyvos „Rugsėjis – vaikų onkologijos mėnuo“ ir dėkoja visiems, kurie yra aukoję arba vienaip ar kitaip prisidėję prie paramos vėžiu sergantiems vaikams.

Pramogos visai šeimai prie Baltojo tilto vyks jau nuo 17 val. Šiais metais prie „Mamų unijos“ iniciatyvos prisijungus renginių organizavimo komandai „1 Vienintelis“ renginyje bus aibė pramogų mažiems ir dideliems. Unikalus „Emovements“ kliūčių ruožas suaugusiems ir smagios pramogos mažiesiems nepaliks abejingų. Visi atėję galės išmėginti savo jėgas pripučiamų atrakcionų parke, įsiamžinti „Titė Ritė“ Linksmiausios šeimos fotosesijoje.

Nuo 18 val prasidės koncertas, kuriame dainuos ir šventinę nuotaiką kurs „Biplan“, Aistė Pilvelytė, Ironvytas, į magijos pasaulį pakvies Mantas Wizard. Taip pat susirinkusiųjų laukia užkandžiai, vanduo

„Tiek mes, tiek aukojantys verslas ir žmonės, turime labai aiškų, nedalomą tikslą – padėti vėžiu sergantiems vaikams ir jų šeimoms. Nesvarbu, ar tai vienas kitas euras, ar išpildyta vaiko svajonė, ar gera linkinti žinutė. Nes tik mūsų visų bendros pastangos duoda rezultatus. Esame dėkingi visiems aukojantiems, kad kasmet galime padėti 50-70 šeimų, kurių vaikams diagnozuojama onkologinė liga“, – sako „Mamų unija“ atstovė Dovilė Marčinskaitė.

Renginio akcentas – 1000 baltų balionų paleidimas, simbolizuojantis sergančių vaikų svajonių išsipildymą. „Jūs neįsivaizduojate, kiek daug sergančiam vaikui reiškia palaikymas ir išpildyta svajonė. Tada užsidega vaiko akys, jis šypsosi. Visa tai gydo, padeda sveikti“, – kalbėjo sveikstančios mergaitės mama.

Balionai bus dalijami nemokamai, bet organizatoriai ragina atsinešti ir savo. Balionus renginiui dovanoja „Maxima

Renginyje dalyvaus ir daugiau kaip 10 pasveikusių vaikų su savo artimaisiais. „Tai mūsų  ambasadoriai. Jie yra tikriausias įrodymas, kad einame teisingu keliu. Nes susirgus vaikui be finansinės paramos, be pokalbių ir buvimo kartu su šeima, ligos kely būtų sunku siekti pergalių“, sako D. Marčinskaitė.

Renginį padeda organizuoti: „1vienintelis“, renginių vedėjas Mantas Kazlauskas, „Emovents“, „Šviesiai garsiai“, „Gotas“, „ Toi Toi Lietuva“, „GeoDome Team“, „PaviPro“, Eddy Tatoo Studio. Taip pat dalyvauja „Titė Ritė“, MB „Buhalterija internetu“. Šventės metu nemokamai vaišins Thierry kepykla, „Druskininkų Rasa“, „M Donuts, „Mars Lietuva“, „Žolynėlis“.

Daugiau apie renginį:

https://www.facebook.com/events/1946332908947922/?fref=ts

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

0 skaitytojai (-ų) įvertino

Iki šiol nėra įvertinimų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Rekomenduojami VIDEO

Susiję straipsniai

Reklama

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist