MadeinVilnius.lt – Vilniaus naujienų dienoraštis
Maistas

„McDonald’s“ pristatė kartu su Alfu Ivanausku sukurtus gurmaniškus mėsainius

Restoranų tinklas „McDonald‘s“, bendradarbiaudamas su žinomu virtuvės šefu, maisto ekspertu ir virtuvės mitų griovėjų (VMG) idėjiniu lyderiu Alfu Ivanausku, sukūrė ir pristatė du gurmaniškus mėsainius. Šie Šefo mėsainiai kurti išskirtinai „McDonald‘s“ gurmaniškų mėsainių linijai „Maestro“ – pagal specialų Alfo Ivanausko receptą, vien tik iš „McDonald‘s“ ingredientų. Nuo lapkričio 21 d. šių mėsainių galima rasti visuose „McDonald‘s“ restoranuose Lietuvoje.

„Žymime labai svarbų momentą mūsų restoranams ir jų svečiams Lietuvoje – pirmą kartą „McDonald’s“ pristato gurmaniškus mėsainius, sukurtus bendradarbiaujant su vietiniu virtuvės šefu. Mes pasirinkome Alfą Ivanauską kaip unikalų maisto ekspertą Lietuvoje, kuris skatina šiuolaikišką, modernų požiūrį į maistą. Svarbiausia, mus vienija tos pačios vertybės: dėmesys maisto kokybei, renkantis tik aukščiausios kokybės ingredientus, atidumas jį ruošiant ir noras ieškoti naujų skonių. Mes taip pat labai vertiname Alfo estetikos pojūtį ir didžiuojamės bendro darbo rezultatu – dviem tiek skonio receptoriams, tiek akiai maloniais „Maestro“ linijos mėsainiais“, – sako Vladimiras Janevskis (Vladimir Janevski), „McDonald‘s“ generalinis direktorius Baltijos šalims.

Alfo Ivanausko „McDonald‘s“ gurmaniškų mėsainių linijai „Maestro“ sukurti Šefo mėsainiai – su jautiena ir vištiena. Abiejų jų receptams pasitelkti „McDonald‘s“ restoranuose naudojami ingredientai: aukščiausios kokybės jautiena ir vištiena, daržovės, salotos ir padažų įvairovė. Receptų kūrimas, ingredientų derinimas ir degustacijos truko net kelis mėnesius. „Džiaugiuosi, galėdamas bendradarbiauti su pasauliniu prekės ženklu „McDonald‘s“. Pirmiausia dėl to, kad dirbti kartu su savo sričių lyderiais visada yra smagus iššūkis – abiejų pusių reikalavimai kokybei yra patys aukščiausi. O galutinis rezultatas yra maksimalus ir abiem pusėms leidžia žengti dar vieną žingsnį į priekį. Suvieniję jėgas su „McDonald‘s“ sukūrėme du unikalaus skonio mėsainius. Jų pagrindą sudaro aukščiausios kokybės mėsa ir tik šviežios daržovės, o skonio akcentus sudėlioja padažai. Tikiu, kad juos įvertins visi gurmanai, kurie neabejingi klasikai, bet nuolat ieško naujų skonių interpretacijų“, – sako Alfas Ivanauskas, pasauliniu mastu įvertinto prekės ženklo VMG idėjinis lyderis.

Šefo mėsainio su jautiena receptas: bandelė, pagardinta dviejų rūšių sezamo sėklomis, barbekiu padažas, lydytas Čederio ir Ementalio sūris, švieži pomidorai bei raudonieji svogūnai – visa tai sudaro nepakartojamą skonių puokštę, kurią papildo sultinga jautiena. Šefo mėsainio su vištiena receptas: sezamo sėklomis apibarstyta bandelė, traškios kiaulienos šoninės juostelės, visų mėgiamas Ementalio sūris, pomidorai, gražgarstė, raudonieji svogūnai, burnoje tirpstanti vištiena ir šiek tiek klasikinio „Big Mac®“ padažo – derinys, kurio verta paragauti.

Alfo Ivanausko sukurtų „Maestro“ mėsainių Lietuvos „McDonald‘s“ restoranuose galima įsigyti nuo lapkričio 21 dienos iki 2019 m. pavasario.

PARAŠYKITE KOMENTARĄ

avatar
  Užsisakyti komentarų pranešimus  
Pranešti apie

Panašūs pranešimai

Vilniaus oro uoste atsidarys naujos picerijos

Evaldas Činga

Restoranas „Nineteen18“ paskelbtas antru geriausiu Baltijos šalyse

Evaldas Činga

Septyni Lietuvos restoranai – tarp geriausių Baltijos šalyse. Vilniečiai geriausių trejetuke

Evaldas Činga

Po įnirtingos kovos ringe paskelbtas geriausias Lietuvos virėjas

Evaldas Činga

Įteikta „Gastronomijos savaitės žvaigždė“

Evaldas Činga

Paskutinė maisto ir gėrimų parodos BAF diena – šeštadienis – bus skiriama šeimoms

Evaldas Činga

Šis internetinis portalas naudoja slapukus (angl. cookies), kad pagerintų jūsų naršymo kokybę. Slapukus galite atšaukti bet kada. Sutinku Skaityti daugiau

Privatumo ir slapukų politika