MadeinVilnius.lt – Vilniaus naujienų dienoraštis
Le BonJour
Nauja vietelė

Prancūzų virtuvė užkariavo atgijusią Gedimino prospekto dalį

Prancūzų restoranas Le BonJour, įsikūręs tarp Lukiškių aikštės ir LR Parlamento, dažnam praeiviui ankstyvą rudenį pasirodė netikėtai, tačiau greitai pelnė daugybės lankytojų simpatijas. Šiandien jau didelis ratas nuolatinių lankytojų čia sugrįžta ne tik pasimėgauti verslo pietumi ar švęsti korporatyvinių renginių, bet organizuoja ir asmenines šventes.

Klausiame, koks gi Le BonJour sėkmės receptas? Restorano direktorius Žilvinas yra įsitikinęs, kad „Restorano sėkmė pirmiausia priklauso nuo komandinio darbo ir nuolatinio tobulėjimo. Nepailsdami keliame virėjų ir aptarnaujančio personalo profesionalumą, rūpinamės visų komandos narių tikėjimu tuo, ką darome.“ Tad neatsitiktinai lankytojai nuolat pabrėžia skanų maistą, šiltą aptarnavimą ir jaukumą restorane. Čia galima tiesiog ilsėtis.

Restorano marketingo vadovė Laura klausia: „Ar daug Vilniuje žinote restoranų, kuriuose jaustumėtės lyg namuose? Laikas čia tarsi sustoja. Gera bendrauti, kai Tavęs neskubina padavėjai, kai ausis lepina muzikos garsai, kai jaukus interjeras ir estetiniai potėpiai lėkštėje žadina kūrybišką pakilią nuotaiką. Nuolat atnaujinami savaitės patiekalai, degustacinės vakarienės, vėlyvieji savaitgalio pusryčiai, naujų desertų ragavimo vakarėliai, visa tai nuolat darome tam, kad lankytojai mėgautųsi įvairove.“

Artimiausias restorano renginys – Valentino dienos vakarienė, kuriai virtuvės meistrai paruošė išskirtinį meniu. Vakarienės metu skambės puikus pianino ir violončelės muzikos duetas. Le BonJour – Vieta, verta pasimatymo.

Adresas: Gedimino pr. 46, Vilnius
Tel. nr. rezervacijoms: +37068801483
El. paštas: info@lebonjour.lt
Interneto svetainė: www.lebonjour.lt
Facebook puslapis: https://www.facebook.com/Le-BonJour-947217122083832/

[supsystic-gallery id=’9′]

PARAŠYKITE KOMENTARĄ

avatar
  Užsisakyti komentarų pranešimus  
Pranešti apie

Panašūs pranešimai

Restorano atidarymo Pacų rūmuose proga – nemokamų renginių savaitė Vilniaus gurmanams

Evaldas Činga

VU duris atvėrė moderni kavinė – studentai turės erdvę darbui ir poilsiui

Made in Vilnius

Sostinėje atidaryta pirmoji spragėsių laboratorija

Donatas Andrijauskas

Senamiestyje atidaromas savitarnos turgelis

Donatas Andrijauskas

Nauji Azijos skoniai Vilniuje: ir greitiems pietums, ir romantiškai vakarienei

Growingaura

Senuosiuose Pacų rūmuose duris atvėrė net dvi naujos vietos

Evaldas Činga

Šis internetinis portalas naudoja slapukus (angl. cookies), kad pagerintų jūsų naršymo kokybę. Slapukus galite atšaukti bet kada. Sutinku Skaityti daugiau

Privatumo ir slapukų politika