Kviečiame tapti didžiausios pasaulyje vakarienės Goût de France dalyviais! Renginio metu prancūzų virtuvė, jos novatoriškumas bus pagerbiamas skatinant pasidalinti malonumu valgyti sveiką maistą.

Renginio tikslas – pristatyti prancūzų gyvenimo meną, tradicinius produktus, paskatinti žmones atrasti Prancūziją. Renginį organizuoja garsaus restorano virėjas Alainas Ducasse ir Prancūzijos užsienio reikalų ir tarptautinės plėtros ministerija.

Meniu Goût de France 2018

Užkandis – Šilkinė moliūgų sriuba su kaštainiais
Pagrindinis patiekalas – Slyvomis įdarytas fazanas su perlinėmis kruopomis ir raudonojo vyno padažu
Desertas – Kanelė su rome karamelizuotu persiku
Aperityvas – Champagne Louis Roederer Brut Premier
Kaina dalyviui su aperityvu – 35 eur.

Rekomenduojami deriniai*:
Užkandis – H.Bourgeois Les Baronnes Sancerre Blanc 2016;
Pagrindinis patiekalas – Chateau La Marzelle Saint Emilion Grand Cru 2003 Bordo;
Desertas – Chateau Barbier Sauternes 2007 Bordo.
* registruojantis nurodyti pasirinkimus.

Registruotis galite el.paštu [email protected] ir telefonu +37068890411.

Laikas: 19 val. Kovo 21 d.
Vieta: Restoranas Le BonJour, Gedimino pr. 46, Vilnius
Internetinis puslapis: www.lebonjour.lt

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

0 skaitytojai (-ų) įvertino

Iki šiol nėra įvertinimų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami VIDEO

Susiję straipsniai

Reklama

Ar karinių pratybų metu Vilniuje turi būti skelbiama komendanto valanda?

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist